Skip to main content

Hebt u altijd al rechtstreeks pagina’s, groepen of personen op Instagram en Facebook willen targeten? Dan hebben wij voor u de oplossing!

Door het debacle tussen IOS (Apple) en Meta (voorheen Facebook) wordt er nu al meer dan een jaar amper tot geen data meer gedeeld tussen beide platformen. Dit heeft een enorme impact voor mensen die adverteren op Facebook en Instagram. De mensen die je kan targeten via de standaard doelgroepen van Facebook en Instagram worden eigenlijk gevuld met data uit het verleden.

Even een concreet voorbeeld: U hebt altijd actief gevoetbald, maar helaas hebt u door medische redenen uw paar voetbalschoenen definitief aan de haak moeten hangen. Facebook zal u op basis van uw historische data indelen in de doelgroep “voetbalartikelen”. Helaas bent u ondertussen al 2 jaar fanatiek aan het fietsen. U blijft advertenties van voetbalschoenen zien op uw Facebook of Instagram feed, terwijl u liever de nieuwste wielerfietsen zou zien.

Social Force is de oplossing voor targeting op maat

Niet getreurd dat de targeting van Facebook en Instagram zo beperkt is geworden. Wij hebben de oplossing voor u, onze nieuwe tool Social Force.

Dankzij Social Force kan u doelgroepen samenstellen op maat. U bent niet meer afhankelijk van de standaard doelgroepen van Facebook of Instagram. Zo wordt uw advertentiebudget eindelijk optimaal benut.

Concreet kunnen wij de volgers en likers targeten van bedrijfspagina’s, groepen, influencers en nog zoveel meer. U weet dat de volgers van een hondenweide hoogstwaarschijnlijk een hond hebben. U weet dat mensen die De Tijd lezen een hogere interesse hebben in financiën dan de volgers van Het Laatste Nieuws.

Op deze manier stellen wij voor u de perfecte doelgroep samen op maat van uw potentiële klanten.

Personeel vinden wordt makkelijker dankzij Social Force

Meer weten over Social Force en hoe u gericht kan adverteren op sociale media? Contacteer ons via Social Media experte Lise, lise@jakobusencorneel.be.

Vragen? Meer informatie?

Contacteer ons nu